Темата за евроатлантическата коалиция е най-голямата медийна измама, която някога

...
 Темата за евроатлантическата коалиция е най-голямата медийна измама, която някога
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Със санкциите срещу Русия Европа бавно унищожава себе си

 Open photo

 

„ Темата за евроатлантическата коалиция е най-голямата медийна машинация, която в миналото съм виждал. Защото това е тематика, преобладаваща и идваща, само от партия ГЕРБ. Те си го измислиха това като формула, с цел да се отърват от най-големия си проблем, - санитарният кордон, който се оформи към тях. Те са като сметище с радиоактивни боклуци, в което никой не желае да влиза и обезверено се пробват си намерят някаква формула и да станат допустими, с цел да може Бойко Борисов да бъде допустим като политически водач. “

Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 14 МИР Перник Александър Симов в избирателен спор по Нова.

Според него би трябвало да се сложи едно разграничаване, тъй като фактът, че България е член на НАТО и Европейски Съюз не значи, че няма право на лично мнение и характерна позиция. „ Изобщо не одобрявам тезата, че попаднали там, сме безгласна писмен знак, която би трябвало да се преценява с ползите на другите страни. Ние първо би трябвало да формулираме своя интерес. И от тази позиция считам, че в настоящата обстановка на България не може да си разреши да бъде геополитически ястреб. А и настроенията на българските жители сочат, че българите имат по-различно отношение към процесите по света “, изясни социалистът и дефинира като политическо самоубийство извънредно нападателната политика по отношение на Русия.

„ България не би трябвало да изнесе даже и 1 патрон за Украйна. Ние не би трябвало да бъдем част от разпалването на спора. Напротив, най-голямата неточност на България изобщо е, че ние трябваше да бъдем част от търсенето на спокойно разрешаване на този спор. Продължавам да считам, че България не би трябвало да изнася оръжие за Украйна, тъй като това е извънредно разграничителна тематика в българското общество “, безапелационен бе Александър Симов.
Според него е належащо България да има лична политика, която да не изключва връзките ни с Русия. „ Не имам вяра „ Възраждане “ да са план на Путин, само че може би това са пари на Бойко Борисов. 70% в Народното събрание са дали своят вот дружно с ГЕРБ “, добави той.

„ Искам да съм оптимист като госпожа фон дер Лайен, обаче не виждам по какъв начин да стане. Ако глобите работеха, те трябваше още 2014 година да прекратят всичко. Получава се, че ние постановяваме тежки наказания на Русия, а в същото време в Европа разсънваме дебата какви ограничения би трябвало да създадем. Аз не виждам по какъв начин тези наказания работят за постигането на някакво решение, също така, че Европа постепенно унищожава себе си “, заключи Симов за глобите по отношение на Русия.

„ Уважаеми български жители, считам, че България би трябвало да отстоява личния си интерес и да има лична самостоятелна политика. И по тази причина не одобрявам всевъзможни внушения, че ние би трябвало да бъдем геополитически ястреб, че ние би трябвало непременно да сме в нападателни връзки с Русия. България може да си разреши лична политика. Българска социалистическа партия беше и продължава да бъде силата на здравия разсъдък във външната политика, а всички останали носят отговорност за себе си. Българската социалистическа партия реализира доста и с помощта на нашата позиция България не съумя да влезе в някакво геополитическо мочурище, в което щяхме да се забъркаме, в случай че бяхме пратили оръжия за Украйна “, сподели в умозаключение Александър Симов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР